X

Erkekler Yatakta Bunları İster Ama Sana Sormaya Çekinirler

Erkeklerin Yatakta Olmazsa Olmaz 6 İsteği

Uzmanlar, seks terapistleri, kadınlar ağız birliği etmişcesine erkeklerin yatakta ne istediğini söylerler. Peki ya erkekler ne düşünüyor.  Erkeklerin yatakta istedikleri ama söylemedikleri neler var acaba? Erkeklere sorduk “Erkekler yatakta ne ister?” işte cevaplar. Kime sorsan erkekler yatakta oral seks sever der. Tamam da herkes bildiğine göre sır değil zaten. Ayrıca oral seks erkeklerin fantezi dünyasında yatağın içine hapsedilemeyecek kadar geniş yer tutuyor. Arabada, asansörde, otoparkta, uyurken ya da kapıdan girer girmez. Her şekilde seviyorlar.  Amaaa.. Evet aması da var. Her oral seks yeterli değildir, kendine göre taktikleri vardır. Yataktaki kraliçe kitabında erkeği yatakta mutlu etmenin yolları ayak tırnağından saç teline kadar anlatılmış durumda. Dolayısıyla kitapta kaliteli ve mutlu eden oral seksin nasıl olması gerektiğini de bulabilirsin. Yazının sonunda Yataktaki Kraliçeyi okumak için gerekli linki veriyor olacağım. Biz konumuza geri dönelim.

Erkeklerin Yatakta İstediği Ama Söyleyemediği 6 İstek

Erkekler düşünülenin aksine yatakta farklı şeyler istiyorlar ama çoğu zaman söyleyemiyorlar. Kendilerine saklıyorlar, kadının keşfetmesini bekliyorlar. Sonuç olarak da mutsuz yatak hikayelerinin baş kahramanı oluyorlar. İşte “Erkekler yatakta ne ister” sorusunun 6 cevabı;

1- Yatakta Ellerini Kullanmanı İstiyorum

Erkekler yatakta kadınların ellerini daha fazla kullanmalarını istiyorlar. Sadece cinsel organlarına dokunulmasından bahsetmiyoruz. Genelde kadınlar ön sevişme taraftarı olarak gösterilir. Ama araştırmalar erkeklerinde ön sevişmeden hoşlandıklarını gösteriyor. Kadının sevişme sırasında ya da öncesinde erkeği hafifçe sıkması ve ona dokunması erkeği azdıran hareket olarak göze çarpıyor.

“Öpüşürken ensemde ve boynumda dolaşan elleri dilimi doğru kullandığımı söylüyor.”
“Sevişirken kız arkadaşımın ellerini uzatıp kalçamı sıkması beni ateşliyor”
“Ben üstte olduğumda kollarımdan destek alarak durduğumda, kol kaslarımı sıkması hoşuma gidiyor. “
Erkekler takdir görmeyi, özellikle de sevişirken ne kadar başarılı olduklarını hissetmek ve duymak isterler. Kadından gelen tepkilere göre doğru yaptıklarını anlarlar. Ellerinle yapacağın ufak temaslar bile onda büyük etkiler yaratacaktır.

2- Biraz da Sen Sokulsan

“Cinsellik sanki bize endekslenmiş gibi her seferinde ben girişimde bulunmak istemiyorum”. Erkeklerin gözünden diğer bir gerçek de sürekli performans beklenmesinin onları olumsuz etkilemesidir. Tüm cinsel birleşmelerde başlangıcı erkeklerden beklemek onları farklı düşüncelere itiyor. Arzulandıklarını, istendiklerini bilmek istiyorlar. O zaman sevişmek için sende adım at.

“Kız arkadaşım beni istediğini belli ettiğinde ya da sevişmek için adım attığında yatakta kendimi çok daha etkili ve güçlü hissediyorum”
“Her seferinde ben sevişmek istiyorum ve sokuluyorum. Bu da bende acaba beni istemiyor mu? Tatmin olamadığı için mi uzak duruyor endişesi yaratıyor. Azcık da sen sokulsan”

3- Filmlerde Gördüklerimi Denemek İstiyorum

Erkekler ergenlik dönemlerinde şehir efsanesi tadındaki seks hikayelerini sağdan soldan duyarak, internetten okuyarak büyürler. Konusuz filmlerde erkeklerin ergenlik ve sonraki dönemlerinde baş tacı sayılabilir. Uzmanlara göre konusuz filmler cinsel ilişkilerin ruhunu öldürüyor olsa da erkekler vazgeçemiyorlar. Filmde gördükleri sahne ya da sahneler akıllarına kazınıyor ve yapmak istiyorlar. Birebir uygulanmasa da fantezileri hakkında konuşmak alternatif yollar kullanarak onları mutlu etmeye yetebilir.

“Geçen gün seyrettiğim filmde harika pozisyon vardı. Ama kız arkadaşıma teklif etmeye çekiniyorum.”
“Gözlerimin bağlı olmasından hoşlanmıyorum, gerçi hiç denemedim belki gözlerim bağlıyken kız arkadaşıma dokunmak hoşuma gidebilir.”

4- Serbest Olmak İstiyorum Beni Yargılama

Bazen yatakta farklı şeyler denemek istiyorum, ama yargılarsın, yanlış anlarsın diye çekiniyorum. Erkekler yatakta farklı şeyler denemek isteyebilir. Az önce belirttiğim gibi filmler, abileri, arkadaşları ya da okudukları şeyler onu etkilemiş olabilir. “Hayır, asla” gibi kelimeler yerine “Şöyle mi yapsak ikimizde zevk alabiliriz” tarzı yönlendirmeler işe yarayacaktır. Sonuçta zevk almadığın şeyleri yapmak zorunda değilsin.

“Ben mutfakta sevişmek istemiştim ama kravatımdan tutup hole çekmesi de fena olmadı :) “

5- Yorgunum ve Stresliyim, Senin Suçun Değil

Erekte olamadığım zaman kedini üzüyorsun ama senin suçun değil. Üzerimde fazla stres var ve yorgunum. Erkekler her zaman erekte olamazlar, altında faklı sebepler yatıyor olabilir. Yorgunluk ve stres başlıca sebepler arasında gösterilir tabi ki fiziksel ya da psikolojik başka sorunları yoksa. Stres ve yorgunluk sebebiyle erekte olamadıklarında üzülürsen onun da kendine olan güveni zedelenmeye ve uzak durmaya başlayacaktır.

“Çok gergin olduğumda sertleşemiyorum. Kız arkadaşımda onu istemediğimi düşünüyor, şimdi ne zaman gergin olsam ondan kaçıyorum. Makine değilimki”

6- Yatağın Kahramanı Olmak İstiyorum

Sanırım genlerimizde var bizim; sevişirken güçlü, tatminkar, tapılası kahraman gibi hissetmek istiyorum. Erkeklerin genlerine kazınan avlanma ve baskın olma dürtüsü yatakta da devam ediyor. Onlara erkekliklerini hissettirmek kadının kendisinin de mutlu olacağı anlamına geliyor. Abartıya kaçmamak kaydıyla ufak tefek hareketler onu heveslendirecektir.

Erkeklerin Yatakta İstedikleri

Erkeklerin yatakta neler istediğini üç aşağı beş yukarı öğrendik. Şimdi sıra geldi Yataktaki Kraliçe Kitabını okumaya. Kitapta çok daha fazlası var. Konu erkeklerin neler istediği değil, kadınların neler istediği ve istediklerini almalarıdır. Buraya tıklayarak Yataktaki Kraliçe Kitabını hemen okuyabilirsin.

 

Erkekler Yatakta Nasıl Kadın İster?

Erkekler Yatakta Nasıl Kadın İster? Seks hayatına ister yeni adım atıyor ol ister uzun süredir evli ol Erkekler Yatakta Nasıl Kadın İster sorusu ortak bir sorudur. Şöyle kadın ister, böyle kadın ister diye ahkam kesmek çok doğru gelmediği için yaşanmış bazı olaylardan...

daha fazla bilgi edinin

Erkeği Tahrik Etmenin Yolları

Erkek Yatakta Ne İster? Erkekler kadınlar için kadınlar da erkekler için aynı şeyi düşünür. 'Ne isterler?'. Aynı soru yatak odası için de geçerlidir. Erkekler yatakta ne ister? Bilim gelişmesine gelişiyor ama henüz böyle bir alet keşfedilmedi. Eşinin, partnerinin...

daha fazla bilgi edinin

Yatakta Erkeği Mutlu Etmenin Yolları Nelerdir?

Yatakta Erkeği Mutlu Etmenin Yolları Yatak odasının kapısı kapandığında yatakta erkeği mutlu etmenin yolları düşüncesi sinir bozucu durumdur. Üstelik bu tedirginlik herkes için geçerli. İster yıllardır birlikte olun, ister yeni evli olun erkeği yatakta mutlu etmek...

daha fazla bilgi edinin
Zeynep:
Benzer yazılar