X

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım

Erkekler Yatak Ne İster? – Resimli Anlatımla Öğren

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım sayesinde merak ettiğin soruların cevabını bulacaksın. Resimli anlatımlar pozisyonların kolay anlaşılmasını sağlayacaktır. Yatakta kendini mutlu etmek erkeği mutlu etmeye bağlıdır. Çoğu zaman tabu olarak kalmakla birlikte yatakta elde edilen mutluluk ilişkinin tamamını etkiler. Birazdan “Erkekler Yatakta Ne İster” sorusuna verilen 7 etkili cevabı öğreneceksin. Peki daha fazlasına ihtiyacın var mı? Evet var. Onları da yazının sonunda söyleyeceğim.

Bilgi, doğaçlama ve tecrübe ile hayal gücünü yoğurduğunda çok daha başarılı olacağını biliyorum. Kocanın ya da partnerinin  gözünde vazgeçilmez bir hale gelebilirsin. Evlendikten sonra kadınların yaptığı hataları sende yapma. Kendini asla ve asla bırakma. Aldatılmak kesinlikle onaylanacak bir durum değil. Kadının ya da erkeğin kendini salıvermesi ilişkiyi kökten sarsabilir.

Tamam şimdi lafı uzatmadan erkekler yatakta ne ister bir bakalım…

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 7 Tavsiye

Tüm tavsiyelerde neden mi resim yok? Hayal gücünü erkeğini mutlu etmek için kullanmalısın. Resimlere ihtiyacın yok. Hayal gücün yeterli.

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 1

Dış görünümün önemi:  Dış görünümü ikiye ayırabiliriz. Kıyafet ve bakım. Kıyafet seçimini bir sonraki adımda ele alacağım. Bakımlı olmak ilk amacın olmalı. Hani bir laf vardır ya “Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır” diye. Ya da “Çirkin kadın yoktur, makyajsız kadın vardır”. İşte o misal bakımlı olmak gerekiyor. Erkeğin dikkatini çekmek için el, tırnak, saç ve ten bakımı son derece önemli. Bakımlı eller erkeğin vücuduna değdiğinde etkisi farklı olacaktır. Saçları kullanmayı bilmek ise tam anlamıyla sanattır. Ufak bir saç hareketiyle erkeğin tüm dürtülerini harekete geçirebilirsin.

Erkekler yatakta ne ister? Bakımlı ve alımlı kadın ister…

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 2

Kıyafetin Önemi: Erkekleri değerlendirirken erkek gözüyle bakmak gerek. Biz kadınların farklı düşünceleri ya da beklentileri olabilir. Ama erkekler daha farklılar. Biz sözlere ve jestlere önem veririz. Onlar görsel canlılardır. Seksi iç çamaşırı, fantezileri süsleyecek mini etek, topuklu ayakkabı, göğüs dekoltesi olan bluz vb.

NOT: Okuyucularımdan gelen mesajlarda “Ya iyi de bunu giyecek vücut nerede bizde” serzenişi birinci sırada yer alıyor. E o zaman kendinize bakmanız gerekiyor. Fazla kilolarınızdan kurtulun, spor yapın, az yemek yiyin. Kilo konusunda verebileceğim tek tavsiye budur maalesef. Ancak fiziki görünüşünün manken gibi olmasına gerek yok. İlla da “Taş gibi” olmak zorunda değilsin. Erkeklerin de vücutlarında beğenmedikleri pek çok yer var ama bunu sorun etmiyorlar.

Netice itibari ile bakıldığında eğer kendine çeki düzen vererek kıyafetlerinle onu etkileyebilirsin.

Erkekler yatakta ne ister ? Kıyafetleriyle fantezilerini gerçekleştiren kadın ister…

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 3

Çekici Koku: Koku başlı başına çekicilik unsurudur. Kendinden pay biç. Herhangi bir sosyal ortamda güzel koku duyduğunda alıcıların açılmıyor mu? Ya da bir asansöre bindiğini düşün, içeride muhteşem bir parfüm kokusu var (Abartıya kaçılmadan sıkılmış). Nasılda burnun hemen havayı koklamaya başlıyor değil mi? Aynı şey erkekler için de geçerli. Kadının doğal kokusu zaten erkeği çeker. Ama duygularını uyandırmak ve onu daha yatağa girmeden baştan çıkarmak güzel duş ve hoş koku ile mümkün.

Özellikle saçlardaki şampuan kokusu erkekte farklı duygular uyandırır. Saçlar havalandığında gelen hoş şampuan kokusu erkekte çıplaklığı çağrıştırır. Arkasından da boynundan ya da kulak arkandan alacağı hoş parfüm kokusuyla iştahı kabaracaktır.

Erkekler yatakta ne ister ? Kokusuyla kendini büyüleyen kadın ister…

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 4

Tahrik eden sözler, baştan çıkaran tavırlar: Çoğu kadın sevişirken konuşmaktan çekinir. Erkekleri baştan çıkarmanın yollarından birisi de konuşmaktır. Erkekler pohpohlanmaktan hoşlanır. Yaptığının doğru olduğunu duymak, doğru yolda olduğunu bilmek onu cesaretlendirecektir. Daha da iyisini yapmaya çalışacak, yatakta kahraman olduğunu bilmek isteyecektir. Erkeği baştan çıkaran hareketleri ve tavırları sözlerle süslediğinizde kendini çok daha iyi hissedecektir. Önemli olan nokta dozu ve zamanını iyi ayarlamaktır. Hiçbir şey yapmazken ona ne kadar iyi olduğunu söylemek inandırıcı olmasa gerek. Kulağına fısıldadığınız kelimeler aranızdaki heyecanı artıracaktır. Bazı küçük fanteziler bile azdırıcı etki gösterir.

Erkekler Yatakta Ne İster?

Doğaçlama elbette her zaman iyidir. Ancak küçük küçük düşünmek ve neyi nerede söyleyeceğini bilmek ayrı bir meziyettir.

Erkekler yatakta ne ister ? Kendisini isteyen kadın olduğunu bilmek ister…

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 5

Ortam: Erkeklerin sekse bizden daha hazır oldukları hep söylenir. Kadınların ortama daha fazla değer verdiğinden dem vurulur. Ama erkekler de kendilerini heyecanlandıran ortamlara girdiklerinde kadına başka gözle bakarlar. Mum ışığında sevişmek her erkeğin fantezileri arasındaki yerini alır. Mum ışığının loş ortamında kadın teninin cazibesi erkekleri baştan çıkarmak için etkili silahtır. Ona ortam hazırlayın, farkınızı hissettirin. Yatağın kraliçesi olmak için kararlı davranın. İnanmak güç biliyorum ama seks, erkekler için de zihinde başlar. Hatta bir çoğunun erken boşalma problemi yaşamasının temel sebebi de budur.

Erkekler yatakta ne ister? Kendisini özel hissettiren kadın ister…

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 6

Sesler: Nefes ve inleme sesleri erkekleri çıldırtmaya, baştan çıkarmaya yeter de artar bile. İnleyen, derin nefes alan kadın hoşlandığını belli etmiş olur. Onunla konuş dediğimde de aynı etkiden bahsediyordum. İyi seviştiğini düşünen erkek yatakta daha fazla zevk alır ve zevk vermeye çalışır. Oral seks yapmayan erkekler bile derin inlemeler ve nefes karşısında tutumlarını değiştirirler. Sesleri kullanmayı öğren. Konuşmalarında ve seslerle onu yönlendirebilirsin. En çok hoşuna giden şeyleri keşfetmesini sağlayacaksın. 

Erkekler yatakta ne ister ? Erkeğini yatakta yüreklendiren kadın ister…

Erkekler Yatakta Ne İster? – Resimli Anlatım 7

Kendini Geliştir: Atladığım ve kısa geçtiğim yerler olduğunu biliyorum. Kadınsı kokuları kullanmak gerektiğinden, seks oyuncaklarından, yatak içindeki ufak oyunlardan, zaman zaman sert olman gerektiğinden bahsetmedim. Yatakta erkeğini çıldırtmak için, erkeği baştan çıkarmak için erkekler yatakta ne ister sorusunun cevaplarını kendin de geliştirmelisin. Kendini geliştirerek erkeğine ve kendine unutulmaz dakikalar yaşatabilirsin. Yataktaki Kraliçe kitabı aradığın tüm tecrübeyi sana kısa sürede verecek bilgilerle dolu. Buraya tıklayarak kitabı indir ve oku.

Kitabı okuduğunda sadece erkekler yatakta ne ister sorusunun cevabını bulmuş olmayacaksın, aynı zamanda kendi cinselliğini de tanıyacaksın. Vakit kaybetmeden okumanı tavsiye ederim.

Erkekler yatakta ne ister? – Resimli anlatım umarım hoşuna gitmiştir. Daha önce hiç yaşamadığı zevkleri yaşatan ve her seferinde zevkin doruklarına çıkaran kadını ister.

Benzer Konular:

Zeynep:
Benzer yazılar