X

Erkekleri Baştan Çıkaran 10 Hareket

Erkekleri Baştan Çıkaran Hareketler

Erkekleri baştan çıkaran hareketler, mesajlar, sözler, ve davranışlar. Erkeği baştan çıkarmanın yolunu sizler için derledik. İşte Erkekleri baştan çıkaran 10 hareket.

Nedir erkekleri baştan çıkaran yollar? Erkeklerin başını döndürüp kadını arzulamasına sebep olan 10 hareket nedir? Tabi ki sadece 10 hareketle her şey halledilmiyor ama filmin tamamını görmeden önce fragman izlemekle de fikir sahibi olabilirsiniz. Erkeği etkilemek, baştan çıkarmak ve tabiri caizse başkasını görmesini engellemek için Yataktaki Kraliçe Kitabını okumanızı tavsiye ederiz. Yazının sonunda PDF formatında hazırlanmış kitabın indirme linkini de bulabilirsiniz.

Erkekleri Baştan Çıkarmanın Yolları

Erkekleri baştan çıkarmak için havuz kenarında uzanıp, seksi hareketler yapmak şart değil. Zaten şöyle bakıldığında düzgün vücut hatları, poz resimdeki kadının fazla bir şey yapmasını da gerektirmiyor. Gerçek dünyamızda böyle mi? Hepimiz kusurlarımızı kapatmaya çalışmaktan harap düşüyoruz. Beğenmediğimiz yerlerimiz illa ki vardır. Ama güzel haberlerim var, erkekleri baştan çıkan 10 hareket listemizde biz kapatmaya uğraşmadan onun görmesini engelliyoruz. Bir nevi makyaj gibi düşünebiliriz.

Erkeği azdırmak ve yoldan çıkarmak onu heyecanlandıracak hareketlerle mümkün. Aşağıda Erkekleri Baştan Çıkartan 10 Hareketi görebilirsiniz.

  1. Erkekler ağırlıklı olarak görsel hafızaya sahiptirler. Onların gözünde “Söz uçar, RESİM kalır”. O zaman bunu neden kullanmayalım. Kendi aralarında WhatsApp üzerinden şakalaşırken bile gönderdikleri resimlerin neredeyse tamamı kadın ve cinsellik üzerine. Ona resimli mesajla seksiliğinizi gösterebilirsiniz. Abartıya kaçmadan sadece onu heyecanlandıracak kadar.
  2. Islaklık parmaklar ve dudaklar, erkekleri harekete geçiren etkili silahlardır. Dilinizle ıslattığınız parmağınızı onun dudaklarında, kulak memesined ya da boynunda gezdirebilirsiniz.
  3. Dokunmaktan hoşlandıklarını biliyoruz. Altından teninizi hissedebileceği yumuşak kıyafetlerle size temas etmesini dokunmasını sağlayın.
  4. Öpüşmek kilidi açan anahtardır, öpüşürken dilini emmek onda farklı çağrışımlar yapacaktır.
  5. Oral seks ve Elle okşamak erkeklerin vazgeçilmezidir. Kendilerini güçlü ve hakim hissederler. Oral seks ve Handjob olmazsa olmaz detayları buradan öğrenebilirsiniz. ,
  6. Erkekleri baştan çıkartan hareketlerin başında dokunmak ve kendinize dokundurmak gelir. Onun memelerinin uçlarına dokunabilirsiniz.
  7. Tamamen soyunmak her zaman işe yaramaz. Vücudunuzun bir kısmını gizleyen – gösteren kıyafetler tercih etmeniz onun avcı yönünü açığa çıkartacaktır. Keşfetmek erkeklerin doğasında var.
  8. Erkeklerin hayallerini süsleyen oral seksi o uyurken yapabilirsiniz. Hem hayalinde hem gerçeğinde olacak, mutlu uyanmak adına güzel sebep verebilirsiniz.
  9. Koku erkekleri baştan çıkarmanın diğer etkili yoludur.
  10. Erkeklerin büyük kısmı övülmek ve takdir görmek ister. Sevişme öncesi onu konuşmalarınızla yüreklendirin.

Erkekler Yatakta Ne İster?

Erkekler yatakta ne ister sorusunun cevabı Yataktaki Kraliçe Kitabında. Erkekleri baştan çıkaran 10 harekete yer verdik ama çok daha fazlası var. Oral seks sırları, handjob, oyuncaklar ve onu heyecanlandıran taktikler Yataktaki Kraliçe Kitabında.

Erkeği kendine bağlamak, uzun ve mutlu birliktelik tabi ki sadece yatak odasından geçmiyor. Ama kabul etmek gerekir ki yatak odasında mutlu olamayan çiftler ruhen açlık hissediyorlar. Erkeği baştan çıkarmak yeterli değil, onu tatmin etmek de çok önemli. Yol gösterip onu tatmin ederseniz sizi tatmin etmek onun adına da büyük keyif olacaktır. İşte o zaman yatakta mutlu çift olarak birlikteliğiniz pekişecektir.

Yataktaki Kraliçe Kitabı PDF İndir

Yazının başında belirttiğimiz gibi erkekleri baştan çıkarmanın yolları, onu tatmin etmek için gereken tüm bilgilerin yer aldığı Yataktaki Kraliçe kitabının linkini veriyoruz. Aşağıdaki resme tıklayarak kitabı indirerek hemen okuyabilirsiniz. Yataktaki kraliçe kitabının yazarı Sibel Savaş ve ekibinin diğer kitapları da oldukça beğenilmekte. Onlara da göz atmanızı tavsiye ederiz.

Erkekleri baştan çıkaran 10 hareket ve çok daha fazlası Yataktaki Kraliçe Kitabında.

Benzer Konular:

Zeynep:
Benzer yazılar